Невероятна комбинация от сочни пържоли и зеленчуци
Месото се реже на медальончета. Слага се в гювеч. Бирата се разбива заедно с меда. С маринатата се полива месото. Оставя се за няколко часа в хладилник. Зеленчуците се почистват и измиват. Патладжанът се реже на филии. Поръсва се със сол. Оставя се да си пусне черната вода. След това се измива обилно на течаща вода. Филиите патладжан се подсушават. Чушките се режат на парчета, а лукът- на кръгове. Тиквичката и морковите се режат на филии. Всички зеленчуци се поръсват със сол и се мажат с олио. Запичат се от дверте страни на тиган със скара. Готовите зеленчуците се слагат в купа с капак. Похлупват се за да се запазят сочни. Месото се овкусява със сол и риган и се запичат също на грил тигана от двете страни. Поднася се месо, полято със сос и гарнирано с печени зеленчуци на скара.