Пълнени ананаси с пилешко месо

Пълнени ананаси с пилешко месо Лакомник
Пълнени ананаси с пилешко месо
Време за приготвяне
Приготвяне
40 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

3 малки ананаса

200 г пилешко филе

50 г кашкавал

1 ч.л. къри (по желание)

сол на вкус

черен пипер на вкус

олио

Начин на приготвянe

Разрежете ананаса на две и издълбайте с лъжица меката част, като я нарежете на ситно. Нарежете на ситно пилешкото филе и го запържете до готовност за около 15 минути. Прибавете кърито, добавете меката част от ананаса, подправете на вкус и запържете за 2-3 минути и отстранете от огъня. Настържете на ситно кашкавала. Напълнете издълбаните ананаси с пилешката плънка, поръсете с кашкавала и запечете за около 10-15 минути. 

Още по темата
Още по темата
Пилешко филе в конфитюр от червени боровинки
Сложете месото в кипяща подсолена вода и оставете да се вари на силен огън за 10 минути, като отнемате пяната. След това намалете температурата и оставете пилето да се...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц