Пиле с чушки
Икономична вечеря за цялото семейство
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Пилето се нарязва на парчета и се запържва в маслото. Изважда се и в същата мазнина се задушават лукът и чушките. Посоляват се, поръсват се с черен пипер и се добавят 250 мл вода. Месото се прибавя и ястието се оставя да къкри на тих огън. Когато месото омекне, се добавя ситно нарязания магданоз и сокът от лимон.
Още по темата
Филето се нарязва, овкусява се със сол и черен пипер и се задушава в мазнина. Добавя се малко соев сос, бяло вино и нарязаният на ситно чесън. След като е готово,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп