Пиле Беарнез
Бързо и апетитно ястие за всеки ден
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Филето се нарязва, овкусява се със сол и черен пипер и се задушава в мазнина. Добавя се малко соев сос, бяло вино и нарязаният на ситно чесън. След като е готово, пилешкото се изважда и в същия съд се прибавя сметаната, топеното сирене и горчицата. Разбърква се до получаването на хомогенен сос, към който може да се прибави нарязан на ситно магданоз или розмарин. Със соса се заливат пилешките хапки. Ястието се сервира с гарнитура по желание.
Още по темата
Нарязваме пилешкото месо на жулиени и го мариноваме за няколко часа в смес от соевия сос, зехтина, лимоновия сок и черния пипер. Ако не разполагаме с много време,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп