Пиле с аншоа и зеленчуци



Приготвяне
2 часа
Порции

8

Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 180 градуса. Разбъркайте брашното със сол и черен пипер и оваляйте бутчетата. Запържете ги до златисто от двете страни и ги сложете в намаслена тава. Отделно загрейте 2 с.л. зехтин, прибавете ситно нарязаната аншоа, пасирания чесън, розмарина, лука, целината, моркова и гответе за 10-12 минути. Сложете продуктите при бутчетата. Смесете бульона с оцета, кипнете и залейте бутчетата. Запечете за около час и половина.
Още по темата

В голяма тенджера сложете бутчетата, подправките, лук, сол на вкус и черен пипер. Залейте с вода, така че да покриете продуктите и оставете да врят на слаб огън за 1...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп