Запечени бутчета със зимни зеленчуци



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 200 градуса. Сложете всички зеленчуци в тава и ги подправете със сол на вкус, разбъркайте с ръце, разпределете ги равномерно и залейте с 1 ч.ч. вода. Печете 40 минути, като ги разбърквате от време на време.
В месото сложете по 1 стрък розмарин. Сложете го в тава и поръсете бутчетата със ситно нарязания бекон и ги запечете за 30 минути на 200 градуса. Подгрейте доматения сок със 100 мл вода и прибавете 2/3 от него към зеленчуците. В порционна чиния сложете от зеленчуците, а отгоре поставете пиле, залейте със соса от пилето и от зеленчуците.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп