Запечени пилешки бутчета с гъби
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Намажете бутчетата със сол и черен пипер и поръсете добре с брашно. В дълбок тиган загрейте малко зехтин и запържете пилето до златисто. Извадете готовите бутчета и в същия тиган запържете ситно нарязания лук и чесън. Прибавете гъбите нарязани на едро, прибавете малко зехтин, сол, черен пипер и запържете за 2 минути. След това отново върнете бутчетата, добавете розмарин, вино и гответе на слаб огън докато течността се изпари на половина. Прибавете 200 мл вода, покрийте и задушете на слаб огън за 50 минути до готовност.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп