Пилешки дробчета с пикантна паста



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Нарежете дробчетата и ги мариновайте в млякото, 2 с.л. масло, кимиона, кориандъра, сол, лимоновия сок и оставете в хладилник за 2 часа. Сварете пастата в подсолена вода според указанията на опаковката (около 20 минути).
Загрейте олиото на средно силен огън, добавете лука и пържете до златисто около 2-3 минути. Добавете дробчетата, къри соса и оставете на бавен огън да къкри, докато дробчетата омекнат (15 минути). Разбърквайте от време на време. Смесете в блендер или с миксер сметаната, кашуто и кокосовото мляко. Добавете при дробчетата и бъркайте още 3-4 минути. Смесете с пастата и сервирайте.
*Вместо паста, може да сервирате дробчетата с ориз.
Още по темата

Нарежете на средно дробчетата и го разбъркайте с ½ с.л. горчица и ½ от лимоновия сок. Оставете в хладилник за 1 час. След това ги сварете на пара за 10...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп