Печени картофи с чедър и босилек
Бързо, вкусно и засищащо ястие
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Картофите се обелват и се сваряват цели. След като са готови се нарязват и се поставят в тавичка или гювече, намазана с масло. Между тях се нарежда и лукът, нарязан на дребно и сиренето чедър. Добавете на вкус сол и черен пипер. Поръсете с настъргания кашкавал и печете в предварително загрята фурна до златисто. Готовите картофи поръсете със ситно нарязания босилек.
Още по темата
Почистваме, белим и нарязваме картофите и гъбите. Нарязваме лука на ситно и запържваме в маслото и прибавяме нарязаните гъби и картофи. Прибавяме червен пипер....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп