Картофи с гъби

Апетитно, бързо и много икономично предложение за обяд


Начин на приготвянe
Почистваме, белим и нарязваме картофите и гъбите. Нарязваме лука на ситно и запържваме в маслото и прибавяме нарязаните гъби и картофи. Прибавяме червен пипер. Наливаме вода 2 -3 чаени чаши и като заври слагаме пилешки бульон, черен пипер и чубрица на вкус. Когато се сварят гъбите и картофите, сгъстяваме ястието с брашно, размито с малко вода. Варим още няколко минути.
Още по темата

Разтопете маслото и запържете лукът и гъбите. Пригответе каймата с подправките и запържете заедно с гъбите и лукът до готовност. Отделно почистете картофите,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп