Омлет с макарони

Много бърз, лесен и вкусен омлет за делничните дни


Приготвяне
45 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Сварете за 5 минути макароните и ги отцедете. Нарежете лука, а чесънът го счукайте. Нарежете бекона на кубчета и го запържете за 3-4 минути, прибавете лука и чесъна и пържете още толкова, като непрекъснато разбърквайте. Прибавете отцедените макарони и царевицата, гответе още 4-5 минути. Разбийте яйцата с млякото, подправете със сол и черен пипер и ги изсипете върху макароните. Похлупете съда и оставете омлетът да се задуши за 10 минути. Преди да сервирате поръсете с кашкавала.
Още по темата

Фурната се загрява на 180 С. Беконът се нарязва на ивици с дебелина 2 см, а картофите на парчета с дебелина 2-3 см. В огнеупорен тиган (подходящ и за фурна) се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп