Мариновани пилешки филета с кисело мляко

Супер вкусно и икономично предложение


Начин на приготвянe
Филетата се подреждат в тава. Маринатата се приготвя като се смесят мляко, риган, магданоз, зехтин, сол и мед. Разбиват се с пасатор до получаване на еднородна смес. Поливат се филетата и се оставят да преседят поне 12 часа преди приготвяне. Филетата се пекат или в грил тиган с малко мазнина или във фурна. Срвирайте с гарнитура по желание, полети с остатъка от соса.
Още по темата

Пилешките филенца се овкусяват със сол и черен пипер и се подреждат в тавичка. Поливат се със сос, приготвен от прясно изцедения сок от портокала, горчицата, меда и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп