Пилешки гърди с гъби и свеж сос
Лесно и икономично ястие с невероятен вкус и аромат
Приготвяне
70 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Пилешките филенца се овкусяват със сол и черен пипер и се подреждат в тавичка. Поливат се със сос, приготвен от прясно изцедения сок от портокала, горчицата, меда и зехтина. Поръсват Върху тях се подреждат гъбите. Ястието се пече при 180С до готовност. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата
Измиваме добре пилешките бутчета. Леко ги сваряваме в малко вода, сол и розмарин, но без да се преваряват. В купичка смесваме меда и маслото. Сварените бутчета се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп