Пилешки бутчета с мед и масло

Бърза, икономична и апетитна вечеря


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Измиваме добре пилешките бутчета. Леко ги сваряваме в малко вода, сол и розмарин, но без да се преваряват. В купичка смесваме меда и маслото. Сварените бутчета се потапят в меда и маслото и ги нареждат в тавичка. Поръсват се със счукания чесън. Пекат се в предварително загрята на 180С фурна до златисто като 1-2 пъти ги поливаме с бульона, в който са се варили. Готовите бутчета поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата

Бутчетата се измиват. Слагат се в дълбока тенджера. Долива се 500 мл вода и съдът се поставя на включен котлон. Когато кипне водата се оставят да се варят в...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп