Любимата паста в нов вариант с крехко месце
Загрейте зехтина и запържете на умерен огън лука, целината и морковите. Пържете до омекване на продуктите. Добавете чесъна и гответе за още 5 минути. Добавете наситненото месо и разбъркайте добре. Гответе докато месото омекне, добавете магданоза, червения пипер и оставете още минута. Залейте с виното и гответе докато се изпари. Добавете доматите и гответе за 20 минути, подправете със сол и черен пипер на вкус.
Сварете пастата по указанията на опаковката в подсолена вода и прецедете.
За да приготвите бешамела загрейте маслото с брашното, запържете, залейте с млякото и разбъркайте добре. Когато сосът кипне добавете горчицата, сол и черен пипер. Добавете към него кашкавала. Сервирайте месото с пастата и залейте с бешамеловия сос. Поръсете с пармезан и магданоз.