Лучен бутер пай с картофи
Лесна и икономична рецепта за обяд или хапване през целия ден
Приготвяне
80 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте масло и запържете лука до омекване на слаб огън. Загрейте фурната до 200 градуса. Разточете тестото, набодете с вилица, сложете хартия за печене, отгоре суров боб и запечете за 12-15 минути. Извадете отстранете боба, намажете с горчица, сложете лука, картофите, залейте с разбитите яйца със сметаната, поръсете с пармезан и запечете до готовност.
Още по темата
Нарежете пилето на ивици и го запържете с лука до златисто. Прибавете кърито, доматеното пюре и гответе още няколко минути. Прибавете кафявата захар, 1 ч.ч. бульон и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп