Бутер пай с телешко



Приготвяне
60 минути
Порции

6

Начин на приготвянe
Запържете наситнения лук за 3 минути, прибавете моркова, целината, чесъна, подправете и гответе още 5 минути. Прибавете нарязаните домати, виното, сол, черен пипер и задушете за 5 минути. Добавете каймата, около 120 мл бульон и задушете до готовност, като периодично добавяте от бульона. Прибавете брашното и разбъркайте добре, към края добавете грах и оставете леко да се охлади. Разточете един блат тесто в намаслена тава, на равен слой сложете от плънката, покрийте с останалия блат, защипете краищата, намажете с масло и запечете за 20 минути при 180 градуса.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп