Бутер пай с пилешко и къри



Приготвяне
45 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарежете пилето на ивици и го запържете с лука до златисто. Прибавете кърито, доматеното пюре и гответе още няколко минути. Прибавете кафявата захар, 1 ч.ч. бульон и гответе за 5-10 мин. Останалия бульон смесете с брашното, разбъркайте добре, добавете сметаната и прибавете към останалите продукти, като разбъркате добре. Гответе докато кипне, отнемете от огъня, прибавете босилека, лимоновия сок и сипете в намаслена тава, наредете пилешкото месо, покрийте с тесто, намажете с яйце и запечете за 20-25 мин. при 200 градуса.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп