Картофена супа с бекон
Лесна, бърза и много вкусна супа
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В тенджера загрейте мазнината и задушете лука. Към него добавете нарязаният бекон. Нарежете картофите на малки парчета и ги сложете към, бекона и лука. След около 5 минути добавете изцедената царевица и малко сол. Накрая долейте гореща вода/бульон. Когато супата се сгъсти леко може да добавите и млякото. Супата е готова за сервиране, когато картофите са напълно сварени и консистенцията й е гъста и плътна.
Още по темата
Загрейте фурната до 200°С. Поставете прошутото в тава и печете в продължение на 6-7 минути, докато резенчетата станат хрупкави. Междувременно загрейте маслото в...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп