Задушено зеле с кренвирши
Вкусна вечеря за цялото семейство за по-малко от 5 лева
Приготвяне
50 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете на ситно лука и зелето. Загрейте в тенджера олио, запържете за 5 минути лука, прибавете зелето, разбъркайте и задушете под капак за 20 минути, при необходимост може да добавите вода. Задушавайте до готовност на зелето. Нарежете кренвиршите на кръгчета и ги запържете за 5-7 минути. Прибавете към зелето, добавете доматеното пюре, подправете на вкус, разбъркайте и задушете за около 10 минути.
Още по темата
Почистеното и измито пиле се слага в дълбок съд, залива се с вода и се вари около 1 час, след което се изважда. Ситно нарязаното зеле се задушава в мазнината до...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп