Гювеч с чушки и домати
Вкусно, икономично и ароматно предложение
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте фурната на 180°C. Задушете лука и чушките до омекване. Добавете счукания чесън, кимиона и червения пипер. Добавете настърганите домати, щипка захар и подправете със сол и черен пипер. Оставете соса да къкри докато се сгъсти. Прехвърлете в тава. Направете кладенчета, така че да се задържат яйцата. Чукнете яйцата в кладенчетата, натрошете козето сирене и печете за около 10-15 минути, Поръсете с кориандър.
Още по темата
Картофите се обелват и нарязват. Поставят се в тава. В дълбок тиган в олио се задушава ситно нарязаният лук, а щом омекне, към него се прибавят нарязаните чушки,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп