Грах с бекон и яйца

Сгответе бързо и вкусно за обяд или вечеря


Начин на приготвянe
Лукът и беконът се нарязват на дребно. Яйцата се разбиват и се добавя пармезана. В сгорещен тиган се запържва първо беконът до златисто. Прибавя се лукът и се разбърква. След 5 минути се добавя замразеният грах, като периодично се разбърква. Изсипват се разбитите яйца.
Подправя се със сол и черен пипер. Всичко се разбърква и се готви до готовността на яйцата.
Още по темата

Кореноплодните се почистват и измиват. Стръкът праз се накълцва на дребно. Морковът и пащърнакът се режат на колелца с къдраво ножче. Граховите зърна се премиват на...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп