Боб с кисело зеле
Вкусно и питателно ястие за постите
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Бобът се сварява с две глави ситно нарязан лук и 3 с.л. олио. В друг съд се сварява ситно нарязаната зелка. Щом стане готова се прехвърля при сварения боб. Една глава ситно нарязан лук се запържва в 3 с.л. олио и малко червен пипер. Яденето се залива при запръжката и се разбърква. Ако има нужда се посолява. Оставя се да ври още десетина минути.
Още по темата
В купа разбийте яйцето със сол, прибавете содата, киселото мляко и лъжица по лъжица прибавяйте брашното и разбърквайте добре, докато тестото стан меко.
Нарежете...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп