Свинско с кисело зеле
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото нарязваме на кубчета и запържваме в мазнина. Добавяме нарязания на ситно лук, доматено пюре и червен пипер, и малко вода. Задушаваме до омекване на лука. Зелето измиваме под течаща вода и нарязвам на ситно. Задушаваме в останалата мазнина, като разбъркваме от време на време. Когато поомекне слагаме черен пипер, дафинов лис, чесън и по желание – люта чушка.
В тава изсипваме месото, отгоре зелето и печем в загрята фурна, докато остане на мазнина.
Още по темата
Нарежете месото на едро и го запържете леко в загрята мазнина. Извадете свинското и в същата мазнина запържете ситно нарязания лук с червен пипер, черен пипер и сол....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп