Шоколадов кейк с боровинки (стъпка по стъпка)
Бърз и ароматен десерт за следобедното кафе
Приготвяне
40 минути
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Стъпка 1
Разтопете маслото и шоколада на водна баня на умерен огън и оставете да се охлади. Прибавете яйцата, брашното с бакпулвера и захарта и разбийте докато сместа увеличи обема си два пъти. Сипете тестото в намаслена тава и заравнете.
Стъпка 2
Отгоре сложете плодовете и покрийте тестото. Заравнете добре и запечете в загрята фурна за 25-30 минути при 170 градуса.
Още по темата
В купа смесете 1 чаша от кафявата захар, брашното, 3 лъжици от какаото, бакпулвера и солта. В друга купа смесете млякото, маслото и ванилията. Изсипете при сухите...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп