Свинско в хлебна коричка

Свинско в хлебна коричка Лакомник
Свинско в хлебна коричка
Време за приготвяне
Приготвяне
60 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

600 г свинско месо

1-2 моркова

1 зелена чушка

1 глава лук

50 г целина

300 г бутер тесто

За маринатата:

лют пипер на вкус

по 1 щипка мащерка, розмарин, черен пипер, сол

3-4 скилидки чесън

2-3 с.л. олио

Начин на приготвянe

Смесете подправките за маринатата със ситно нарязания чесън, олиото и намажете обилно месото. Покрийте и оставете да престои за нощ в хладилника.

Нарежете на тънко моркова, на ситно чушката, лука, целината и ги запържете като подправите със сол. Разточете тестото, нарежете го с големина колкото месото, сложете месо, отгоре зеленчуци и завийте на руло. Запечете в загрята до 170 градуса фурна до 30-35 минути. 

Още по темата
Още по темата
Свинско в норвежки сос
Намажете месото със сол и всички останали подправки. Поставете го в дълбок съд и го залейте с ракията и калвадоса, покрийте с капак и оставете да престои 8 часа в...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц