Макарони с топено сирене и гъби

Макарони с топено сирене и гъби Лакомник

Невероятно вкусно и сочно предложение с макарони

Макарони с топено сирене и гъби
Време за приготвяне
Приготвяне
60 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 пакет макарони
1 л прясно мляко
100 г масло
сол и черен пипер на вкус
500 г гъби
300 г бекон
200 г топено сирене
400 мл вода

Начин на приготвянe

В голяма тенджера сложете макароните, млякото, маслото, подправките, сол и черен пипер на вкус. Оставете да се вари на умерен огън около 20-тина минути. Разбърквайте от време на време, за да не залепнат макароните за дъното. Докато макароните се варят, нарежете пресните гъби и ги запържете. Нарежете бекона и го добавете в гъбите да се запържи. Когато течността в тенджерата с макарони почти се изпари, добавете топеното сирене, след това сместа с гъбите и месото и хубаво разбъркайте. По желание поръсете с магданоз.

 

Още по темата
Още по темата
Печени макарони с рикота и моцарела
Сварете макароните в подсолена вода и ги отцедете. Запържете шунката в тиган на среден огън. След това отцедете мазнината върху кухненска хартия. Смесете...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц