Кашкавал пане

Кашкавал пане Лакомник

Апетитно предястие за всеки ден

Кашкавал пане
Време за приготвяне
Приготвяне
20 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г кашкавал 
2 яйца 
6 с.л. брашно 
6 с.л. галета 
олио
вода

Начин на приготвянe

Кашкавалът се нарязва на филийки. След това всяко парче се потапя в купа с вода, овалва се в брашно, след това в разбитите яйца, а накрая в галетата. Слага се в тиган със сгорещено олио и се пържи от двете страни до златист цвят. Поднесете със салата.

Още по темата
Още по темата
Кюфтета от картофи с кашкавал
Картофите се обелват, нарязват се на кубчета и се варят почти на пара. Прекарват се през преса. Прибавят се настърганият кашкавал, 1 с.л. брашно, 1 яйце, настърганият...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц