Филе от пъстърва с кус кус

Филе от пъстърва с кус кус Лакомник

Бързо и вкусно предложение за обяд

Филе от пъстърва с кус кус
Време за приготвяне
Приготвяне
45 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 филета пъстърва

250 г сварен кус кус

3-4 глави лук

1 морков

щипка босилек

щипка девесил

сол 

черен пипер

зехтин

Начин на приготвянe

Рибните филета се измиват и се осоляват леко. Подреждат се в тава за печене и се овкусяват с подправките. Филетата се пекат в умерено загрята фурна 180 градуса около 30 минути. През това време се задушава лука до златисто. Готовите филета се сервират със сварения кус кус, настъргания морков и задушения лук.

Още по темата
Още по темата
Пъстърва със зелени подправки
Фурната се загрява на 200С. Рибата се изплаква, подсушава и се напълва с подправките. Пече се открита около 25 минути, докато видимо се зачерви. Няма нужда от мазнина....
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц