Яхния от зелен фасул

Интересна, бърза и вкусна рецепта


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Ситно нарязаният лук се задушава с олиото. Прибавят се обелените и нарязани домати и червеният пипер. Налива се 1 ч.ч. гореща вода. Слага се зеленият фасул, нарязан на парчета, и се вари около 20 минути. Ястието се посолява и се сгъстява с брашното, размито в 1/2 ч.ч. студена вода. Оставя се да поври още 5-6 минути, поръсва се с нарязан магданоз и се сваля от огъня.
Още по темата

Патладжаните се нарязват на кубчета, осоляват се, престояват 20 минути, измиват се и се изпържват. Лукът се нарязва на филийки, задушава се в олиото с малко вода,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп