Пиле – лучена яхния



Приготвяне
2 часа
Порции

5

Начин на приготвянe
Пилето се коли, почиства, измива и нарязва на порции. Месото, заедно с едро нарязания лук, запържвам в сгорещеното олио. Поръсвам го с посоченото количество брашно и с червения и черен пипер. Бъркам често и доливам постепенно топла вода, докато количеството достигне до 3 ч.ч. Добавям и обеления и настърган домат, нарязаните чушки, нарязания магданоз, счукания чесън и сол на вкус. Ястието къкри на тих огън до омекване на месото.
Ако го сготвите по указаната рецепта, вие ще се радвате на много вкусна домашна яхнийка.
Като добавка: Можете да долеете още вода, но на ваша отговорност.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп