Яйчени гювечета



Приготвяне
45 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Загрейте малко олио, прибавете нарязания на кубчета лук и пасирания чесън, запържете за около 3-4 минути. Прибавете нарязаните на кубчета домати и гответе на умерен огън за около 7 минути. Подправете с риган, сол, черен пипер и сос табаско. Намачкайте сиренето с малко доматен сос. Разделете лука и сиренето на в четири гювечета, чукнете във всяко по едно яйце и запечете за около 12-15 минути на умерена фурна.
Още по темата

Необходими продукти:
300 г фасул
1/2 ч.ч. (100 мл) олио
3-4 глави лук
2-3 домата
1 ч.л. (5 г) червен пипер
магданоз
джоджен
5-6 люти чушлета
Начин на...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп