Шоколадов чийзкейк без печене

Изкушаваща шоколадова наслада


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
В кухненски блендер смелете бисквитите и добавете към тях една супена лъжица течен шоколад и мекото масло. Към получената хомогенна смес добавете лешниците и разстелете добре във форма за торта. Оставете в хладилник за около 30-40 минути, за да втвърди блата. След това в купа с помощта на миксер, разбийте крема сиренето, пудрата захар и течния шоколад. Разпределете крема върху блата и поръсете с ядки. Покрийте с фолио и поставете в хладилник за 3-4 часа.
Още по темата

Обезкостете фурмите и ги пасирайте заедно с мюслито. Разпределете сместа за основата по дъното на разглабяща се форма за торта, като притискате плътно. Накиснете...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп