Чушки с извара

Пригответе бързо полезно ястие, от което ще си оближете пръстите


Начин на приготвянe
Чушките се измиват, разрязват по дължина на две части и изчистват от семената. Подреждат се в тава, която е намазана с олио. Плънката се приготвя като разбитите яйца се смества с изварата и нарязания на ситно магданоз. Сместа се разпределя в чушките. Пекат се на средна фурна до готовност. Поднасят се с гарнитура по желание.
Още по темата

Нарязваме свинския бут на парчета. Измиваме и нарязваме праза и пресния кромид на средни парчета. Червените чушки нарязваме на кръгли парчета. В тенджера слагаме олио...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп