




Загрейте фурната на 190 градуса. Изпечете лешниците на хартия за печене за 7 минути или докато люспите започнат да се белят. Оставете фурната включена. Изсипете лешниците в кухненска кърпа и търкайте, за да паднат люспите колкото е възможно. Когато лешниците изстинат достатъчно ги натрошете грубо, не много ситно.
В малка купа смесете бисквитите, олиото и 1 с.л. вода. Притиснете към дъното на форма за печене. Печете около 8 минути на предварително загрятата фурна или докато бисквитите порозовеят. Охладете блата. Намалете фурната на 180 градуса.
В малка купа смесете какаото и 1/4 ч.ч. вода докато се разтвори. С миксер смесете сиренето тофу, крема сиренето, разтопения шоколад, бялата захар, кафявата захар, брашното, цялото яйце, яйчните белтъци, ванилията и какаовата смес. Разбийте до напълно смесване.
Изсипете върху блата и печете 40 минути. Намалете фурната на 120 градуса. Пръснете лешниците върху кейка и печете 10 минути. Охладете на стайна температура и после в хладилник за 2 часа. Сервирайте с украса от шоколадов топинг по желание.

