Чесново свинско с топено сирене

Чесново свинско с топено сирене Лакомник

Крехки и апетитни пържоли за обяд или вечеря

Чесново свинско с топено сирене
Време за приготвяне
Приготвяне
60 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг свинско месо

150 г топено сирене

10 скилидки чесън

1 ч.ч. бяло вино

масло

черен пипер 

сол

Начин на приготвянe

Нарежете месото на кубчета или го начукайте на пържоли. Запържете го за кратко в масло. Изсипете го в йенска тенджера и добавете топеното сирене, скулидките чесън, нарязани на филийки, виното, сол и черен пипер. Печете в предварително загрята на 200С фурна за около час. Поднесете с гарнитура по желание.

Още по темата
Още по темата
Свинско контрафиле на тиган
Контра филето се нарязва. Всички останали продукти се разбъркват в купа и към тях се добавят жулиените, разбъркват се много добре и престояват поне 1 час в хладилника....
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц