Свинско филе на грил
Сочни пържоли на грил, които се приготвят за нула време
Приготвяне
35 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се прави на пържоли. Чесънът се счуква и се смесва с останалите съставки за маринатата, в която се оставя месото, за да поеме ароматите (най-добре е за около 30 минути). След като се мариноват пържолите се пекат на грил тиган от двете страни. Поднасят се с гарнитура по желание.
Още по темата
Бонфилето го овкусяваме с черен пипер и сол на вкус от двете страни. Слагаме в съд малко брашно и овалваме всяко едно от парчетата бон филе от двете страни. В друг съд...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп