Чеснови кебапчета

Много ароматен и апетитен вариант на любимата рецепта


Приготвяне
50 минути
Порции

6

Начин на приготвянe
Пасирайте чесъна. Смесете оцета, соевия сос, чесъна, червения пипер, сол и захар. Разбъркайте добре, прибавете каймата и разбъркайте до еднородна смес. Оформете кебапчета от получената смес и ги запържете до готовност в тиган или ги изпечете на скара.
Още по темата

Смелете месото на кайма. Смесете го с чесъна, лука, пипера и солта и омесете добре.
Оформете месото на дълъг цилиндър и от него нарежете дълги около 4-5 см кебапчета....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп