Агнешки кебапчета

Агнешки кебапчета Лакомник

Вкусен обяд за всеки ден

Агнешки кебапчета
Време за приготвяне
Приготвяне
2 часа
Порции
Порции
8
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

500-600 г агнешко месо

½ ч.л. сол

2-3 стръка пресен лук

черен пипер

Начин на приготвянe

Обезкостеното месо се смила, омесва се със солта и 1 с.л. студена вода. Покрива се с навлажнена кърпа и се оставя в хладилник 24 часа. След това се омесва с бялата част на лука, ситно нарязан и черен пипер. Оставя се отново в хладилник за 1 час и се оформят 16 кебапчета. Пекат се на скара от всички страни.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц