Чеснови бутчета на тиган

Много са апетитни, готвят се бързо и стават за гости


Приготвяне
30 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Загрейте зехтина и добавете пилешките бутчета. Запържват се от всички страни до златист цвят.
Тиганът се похлупва, а пилешките бутчета се готвят 20-25 минути като се обръщат. Добавете краве масло, ситно нарязаният чесън, магданозът и лимоновият сок. Всичко се разбърква и се оставя за около 5 минути. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата

Месото се измива, обезкостява се и се нарязва на шницели с дебелина 1,5-2 см. Начукват се с дървено чукче и се поръсват със сол и млян черен пипер. Върху всеки шницел...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп