Пилешки бутчета с лек чеснов вкус



Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

5

Начин на приготвянe
Смесваме в метален съд олиото с чесъна и загряваме на котлона. По този начин ще се смесят ароматите по-добре! Смесваме галета, сол, червен пипер, сирене, орехи в една купичка. Овалваме бутчетата едно по едно. Подреждаме в плика за печене. Приготвя се за около 30-35 мин. Страхотно е на вкус, хваща хрупкава коричка и месцето става като мариновано!
Още по темата

Накиснете лещата за около час. Изцедете, сипете нова вода и варете, като подправите с вода, за около 30 минути. През това време залейте пилето със соев сос и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп