Черен дроб по японски

Черен дроб по японски Лакомник
Черен дроб по японски
Време за приготвяне
Приготвяне
40 минути
Порции
Порции
2
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

400 г дроб

200 г ориз

2 мандарини

1/2 ч.ч. грах

соев сос

прясно мляко за мариноване

Начин на приготвянe

Още по темата
Още по темата
Черен дроб върху препечени филийки
Дроба се нарязва на филийки с дебелина 1см. Осолява се, поръсва се с черен пипер и се пържи в олиото. Нарязва се лука и се пържи в останалата мазнина. Препичат се...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц