Фъстъчена супа
Чудесна идея за ефектна и разнообразна супа
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Фъстъченото олио се загрява в тиган до умерена температура. В него се запържват лукът и гъбите. Прибавят се чушките, червеният пипер и джинджифилът, като се запържват за 1-2 минути. Сипват се настърганият домат и бульонът и ястието се оставя да къкри около 15 минути. Сваля се от огъня и след като супата се охлади, се пюрира в блендер. Прибавят се картофеното пюре и фъстъченото олио и всичко се пасира още веднъж.
Още по темата
Лукът и корените се сваряват в подсолена вода, отцеждат се и се пасират заедно с млякото, малко магданоз и маслото. Полученото пюре се връща в бульона и се кипва...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп