Френски сладкиш с извара

Нежен десерт, който се топи в устата


Начин на приготвянe
Разбийте маслото със захарта, ванилената захар, лимоновия сок и кора, докато сместа стане гладка. Добавете жълтъците. Смесете гриса с нишестето, бакпулвера и добавете към маслената смес. Прибавете и стритата през сито извара. Разбийте белтъците на твърда пяна и ги добавете към другите съставки. Получената маса прехвърлете във формата за печене, намазана с масло, и пъхнете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около половин час. Охладете сладкиша направо във формата, след това внимателно извадете.
Още по темата

Разбийте маслото със захарта, ванилената захар, лимоновия сок и кора, докато сместа стане гладка. Добавете жълтъците. Смесете гриса с нишестето, бакпулвера и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп