Фасул по македонски
Апетитна вечеря с изобилие от зеленчуци за цялото семейство
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Фасулът се вари с нарязаните на дребно моркови, зелен лук, чесън и керевиз. След като се свари се изсипва с малко вода в тава. Към него се прибавят сол, подреждат се нарязаните на кръгчета червени домати или се разпределя равномерно доматено пюре, ситно нарязаните червени чушки, поръсва се магданоз, черен пипер, по желание се добавя дафинов лист. Залива се с чашката олио и се пече за около 30 минути във фурната. Не се разбърква!
Още по темата
Разтопяваме маслото и в него запържваме нарязаните на филийки гъби и стрития чесън. Прибавяме сметаната, разбита с водата, и бульона и оставяме да кипне. Добавяме...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп