Тутманик с масло и сирене

Неустоимо вкусна закуска


Начин на приготвянe
Разбийте яйцата добре и към тях добавете мазнината и киселото мляко, в което предварително сте разтворили содата за хляб. Разбъркайте добре и сложете натрошеното сирене и брашно колкото поеме (на гъстота трябва да е като кексово тесто). Бъркайте добре, но с лъжица, за да се усещат след това парченцата сирене. Изсипете тестото в намазнена и набрашнена тавичка или форма за печене, разбийте едно яйце и го намажете. Печете в предварително загрята фурна на 180С до готовност.
Още по темата

Брашното се пресява. Яйцата се чукват в купа. Поръсва се сол и захар. Разбиват се с бъркалка или миксер. Бакпулверът се слага в киселото мляко. Оставя се да шупне....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп