Лесен тутманик със сирене и кашкавал

Неустоимо вкусна закуска


Начин на приготвянe
В купа смесваме киселото мляко и содата. В голяма купа разбиваме яйцата, добавяме олиото, кисело мляко със содата и брашното. Разбъркваме хубаво. Добавяме сиренето и рендосания кашкавал и объркваме хубаво.Намазваме с олио малка тавичка, набрашняваме я. Изсипваме сместа и печем в предварително загрята фурна на 180 градуса около 30-40 минути или до готовност. Готовият тутманик намазваме тутманика с масло.
Още по темата

Яйцата се разбиват с половината лимонада. Маята се разтваря в другата половина, след което се прибавя към яйцата. Добавят се солта, захарта, олиото, натрошеното сирене...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп