Течен шоколад с прясно мляко
Вкусно домашно изкушение, което не изисква много време
Приготвяне
30 мин
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В тенджера се смесват много добре всички сухи продукти. Разбърква се добре и постепенно се сипва прясното мляко, след това се слага маслото. Слага се на бавен огън, като се бърка непрекъснато. Като започнат да се появяват мехурчета се отнема от котлона и се изсипва в подходящи чаши, които е добре да се затоплят предварително за да не се спукат от горещата течност. Като изстине го сложете в хладилника за да се стегне.
Още по темата
Нишестето се разтваря в топла вода. Млякото и сметаната се смесват в касерола. Добавят се четири супени лъжици захар. Съдът се поставя на включен котлон. Бърка се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп