Отлична идея за изискан десерт с вкус на мока
Нишестето се разтваря в топла вода. Млякото и сметаната се смесват в касерола. Добавят се четири супени лъжици захар. Съдът се поставя на включен котлон. Бърка се докато се разтвори захарта. Тенджерата се оттегля временно от топлия котлон. Налива се нишестената каша на тънка струйка. Бърка се непрекъснато. Касеролата се връща обратно на котлона. Кремът се бърка в една посока, докато сгъсти. Една четвърт от крема се обърква с една супена лъжица нескафе Мока. Вземат се високи стъклени чаши на столче. На дъното се поставя маслена бисквита. Отгоре се полива от крема объркан с кафето. Поръсват се замразени боровинки. Върху тях се полива сметаново- млечен крем. По същия начин се редят останалите десертчета. Кремчетата се поръсват с прах нес кафе. Оставят се да се охладят, а след това се слагат в хладилник за около два часа. Консумират се в същия ден.