Телешко с билки в бекон
Апетитна комбинация за специална вечеря
Приготвяне
60 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Смесете ситно нарязания чесън с олиото, добавете мащерката, подправете на вкус и разбъркайте добре. Нарежете месото по желание и го разбъркайте добре с маринатата. Сложете го в намаслена тава, добавете градински чай и увийте всяко парче месо и градински чай в бекон. Запечете за около 60 минути при 180 градуса.
Още по темата
Месото се нарязва на порции и се запържва в мазнината, заедно с нарязания лук. Прибавя се червен пипер,осолява се и се налива 2 ч.ч. гореща вода.Ястието се вари 10- 15...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп